De i9 Waterfles
 
Altijd gezond en vitaal water bij de hand
11% meer energie
25% minder stress
 
 
 
 
 
 
Wat is de i9 Waterfles ?
De i9 waterfles is een glazen fles met gekleurde rubberen ringen en een siliconen tag. Deze fles zorgt ervoor dat de vloeistof die je erin doet terug vitaal en gestructureerd wordt. Het is algemeen bekend dat gestructureerd water gemakkelijker opgenomen wordt door het lichaam en beter smaakt. Testen met deze fles toonden aan dat het bio-energetisch veld gemiddeld vertrekt wordt met 12% waardoor mensen 25% minder stress voelen in hun lichaam. De i9 fles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd oor Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldige geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana's, mantra's, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren,.... De sets van informatie ondersteunen mekaar en werken in volledige harmonie; De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.
 
De impact van de i9 fles op water
  • beïnvloed de moleculaire structuur en brengt water terug naar zijn natuurlijke staat
  • ondersteunt de zelf-reinigende capaciteit van water
  • verlaagt de genotoxic factor van water
  • verhoogt het energetisch bio-veld
  • maakt water zachter en aangenamer om te drinken
Vitalisering gebeurt door de Poznik Technology (=Poznik TP)
Poznik TP is een combinatie van wetenschappelijke processen en beïnvloed het moleculaire netwerk van verschillende soorten materie (water, glas, plastiek, metaal, enz); En dit door gebruik te maken van informatie of codes. De Poznik Technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en werd ontwikkeld door een team van top-uitvinders vanover heel de wereld. Ze ontvingen meer dan 90 internationale prijzen en erkenningen voor hun uitzonderlijke resultaten. Door het exact toepassen van Poznik TP is het mogelijk om specifieke energetishe informatie (trillingen) te selecteren, te veVili Poznikrsterken en over te brengen. Informatie wordt overgebracht in cijfers, waarbij elk getal honderden sets met informatie bevat. Die informatie werd bijeengebracht door tientallen jaren onderzoek. Het encoderen (=het proces waarbij de informatie wordt overgebracht op de siliconen tag) gebeurt aan de hand van strikte procedures en testen en elk product krijgt een eigen kwaliteitscertificaat.
 
Welke eigenschappen worden gestimuleerd ?
Daar de fles oorspronkelijk bedoeld was voor sporters, werden "atletische" eigenschappen verwerkt in de encodering van de silicon tag. Zo krijgt iedere i9 bottle water gebruiker naast de vibraties van muziek, prana's en mantra's extra steun van volgende gebieden :
Kracht, energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit, fitness, vorm, balans, een goede fysieke conditie, rust, concentratie, plezier, geluk, focus, ....
€ 49,95 /fles.

 

 
Welke kleuren dien ik te kiezen ?
 
Iedere fles draagt dezelfde tag met dezelfde informatie op. Omdat deze tag het water terug levendig maakt, neemt het water ook de vibratie van de kleur in zich op. Zoals gekend is in de kleurentherapie, kunnen kleuren een duidelijke hulp zijn om je beter en energieker te voelen.
Volgens de principes van de kleurentherapie is ons lichaam samengesteld uit verschillende kleuren en kan het tekort aan een kleur een aanleiding geven tot ziek zijn. Ook volgens de kleurentherapie wordt een persoon geacht gezond te zijn zolang de kleuren van het spectrum in een staat van harmonie zijn.
We merken dat sommige mensen heel duidelijk houden van een aparte kleur en andere van de chakra of witte fles. Smaken verschillen soms. Ook het gevoel dat je erbij hebt is voor iedereen anders. Soms gebeurt het dat mensen heel duidelijk voelen dat ze nood hebben aan een bepaalde kleur. En omgekeerd is het soms zo dat mensen weerstand hebben tegenover een kleur, terwijl dit dan juist die kleur is die ze nodig hebben. Dit laatste kimt omdat ze onderbewust weerstand hebben tegen de verandering die ze eingenlijk te realiseren hebben.
 
Er zijn 2 manieren om de juiste I9 fles voor jou te kiezen :
 
1 INTUITIEF : 
Kijk naar de onderstaande foto's en kies de kleur die u het meest aanspreekt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 NAAR WERKING :
Hieronder kan je de verschillende werkingen van de flessen vinden. Je doet er goed aan zowel intuïtief als naar werking de juiste kleur en zijn kleurentherapie op dit moment voor jezelf te kiezen.
 
CHAKRA : Indien je balans heel belangrijk is voor je :
 
I9 Chakra :
Je kan de regenboog terugvinden in deze fles. De regenboog is een combinatie van 7 kleuren samen. Het gaat om sterke en vernieuwende energie om mee te werken. 
De regenboog kan je verlichting brengen, blijer doen voelen en meer levensvreugde bieden. Het opent de mystieke rijkdom en maakt contact met Engelen en uw creativiteit.
Alle chakra kleuren komen ook samen in 1 fles. Waardoor je door dit water te drinken opnieuw voelt dat alles in balans komt.
 
 
 
 
 
WIT : Indien puurheid en zuiverheid eigenschappen zijn waarin je verder wil groeien :
 
Witte violette chakra Sahasrara
SAHASRARA vertegenwoordigt de kroon chakra. Deze is puur, reinigend en innerlijke rijkdom.
Wit omvat alle kleuren van het spectrum. Deze fles heeft invloed op gans het lichaam.
WIT : versterkend, reinigend en zmuiverind van ons systeem. Het doet een grotere creativiteit ontvaken. Wanneer je twijfelt kan je zelden verkeerd kiezen met Wit.
THERAPEUTISCH : 
Wit healt het ganse lichaam. Het is goed om toxisch te zuiveren en helpt bij het reinigen.
Deze kleur kan goed helpen bij huidproblemen die moeilijk te genezen zijn. Het brengt ons vrede en comfort op een hoog niveau. Ze vertegenwoordigt licht, heiligheid, waarheid en overgave. 
Het gebruik van de witte fles zal onze Aura versterken en geeft bescherming tegen invloeden van buitenaf.
 
ROOD : Als je het gevoel hebt om een basis te missen
 
Rode chakra MALADHARA
Alle vitaliteit begint bij rood. Rood is de kleur van onze basischakra dewelke zich situeert aan de basis van de wervelkolom. Rood is onze verbinding tussen de aarde en het lichaam. Deze kleur heeft betrekking op ons instinct, veiligheid en overleven. Het biedt ons de kracht van de aarde en geeft ons energie op alle niveau's.
HYDRO CHROMOTHERAPIE :
De kleur rood is de kleur van de energie, passie en actie. Rood stimuleert onze levenskracht, groeihormonen en ons metabolisme. Kortom rood is belangrijk om te LEVEN.
Het orgaan aan welke deze chakra gerelateerd is is MERG. De verwante endocriene klier is de BIJNIER.
THERAPEUTISCH :
Stimuleert de spijsvertering, droge huid, blaasinfecties, anemie, impotentie, reinigen van het bloed, stimuleert het verstand, zweetdrijvend, beschermt en geneest de huid van beschadeging, stimuleert de lever, balanceert het metabolisme.
 
ORANJE : Als je het gevoel hebt dat je er niet helemaal mag zijn
 
Oranje chakra SWADHISTHANA
SWADHISTANA is het symbool van de oranje Chakra. Deze kleur vertegenwoordigt warmte van het vuur. Het brengt meer energie dan geel. Het is vurig en geeft veel overvloed en comfort. Tevens een genot voor alle zintuigen.
HYDRO CHROMOTHERAPIE :
Kleur oranje, hoe gaan we om met onze relatie's, emoties en verlangens. Oranje is sociaal, optimistisch en extravert. Het is tevens de kleur van de communicatie, onafhankelijkheid en onze uitdrukking.
De organen die overeenstemmen met deze kleur zijn de voortplantingsorganen, borstklieren, placenta, huid, lage rug en heupen.
Gerelateerd aan endocriene klier zijn de GESLACHTSORGANEN.
THERAPEUTISCH : 
Zwakke nieren, constipatie, krampen en spasmen, stimuleert borstvoeding, moeheid en uitputting, allergieën, repressie en remmingen, zwangerschap, verkalking van de beenderen, stimuleert de schildklier, versterken van longen en ademhaling.
 
GEEL : als je jezelf niet helemaal durft te tonen en niet helemaal durft om er te gaan staan.
 
Gele Chakra MANIPURA
Manipura symboliseert de gele kleur en is gerelateerd aan de chakra van het metabolisme en spijsverteringssysteem. De gele kleur bepaalt ons gevoel van humor, optimisme en pessimisme, en speelt een waardevolle rol in ons CHI-centrum.
HYDRO CHROMOTHERAPIE :
De gele kleur is verwarmend, stimulerend en een reinigende kleur; Geel promoot het gevoel van vertrouwen, optimisme, creativiteit en vreugde.
De corresponderende organen : lever, milt, maag en de dunne darm. De endocriene klier die gerelateerd is is de PANCREAS.
THERAPEUTISCH :
Stimuleert de wil, geneest het zenuwstelsel, lymfatisch systeem, cholesterol, kalmeert de milt, balanceert de circulatie van het spijsverteringsstelsel, werkt als anti-middel tegen wormen en parasieten.
 
GROEN : Als je meer zachtheid en warmte wil ervaren - ook binnen het verwezenlijken van je doelen.
 
Groene chakra ANAHATA
Anahata is verbonden met de thymus en deze is verwant met de borst.
Groen vertegenwoordigt het welzijn en helpt onze gedachten en spieren te ontspannen. Het is ons centrum van liefde & zelf liefde.
HYDRO CHROMOTHERAPIE :
Groen is de kleur van compassie, evenwicht, aanvaarding, harmonie in relatie met onszelf. Groen is een verzachtende kleur en het is bewezen dat het agressie kan verminderen.
Het orgaan dat overeenstemt met deze chakra is het : HART. 
De gerelateerde endocriene klier is de  : THYMUS.
THERAPEUTISCH :
Hartkwalen, negativiteit, moeheid, ademhalingsmoeilijkheden, slapeloosheid, boosheid, kanker, spanning, paranoia, immuniteit, geeft healing op onze 7 chakra's.
 
 
 
BLAUW : Als je moeite hebt met communicatie, als je moeilijk kan spreken, luisteren of als anderen je niet begrijpen.
 
Blauwe Chakra VISHUDDHA
De vishuddha vertegenwoordigt blauw of licht blauw en stemt overeen met de keel chakra. Deze chakra staat voor communicatie, onafhankelijkheid en zelf expressie.
HYDRO CHROMOTHERAPY :
Blauw heeft een positief effect op ons zenuwstelsel en brengt ons in relaxatie. De organen die overeenkomen zijn de zenuwen, ogen, spieren, beenderen & nieren.
THERAPEUTISCH :
Infecties, hoofdpijn, schildklier, brandwonden, uitputting, ontstoken tandvlees, zweren, rugpijn, hoge bloeddruk, hyperactief.
 
 
INDIGO : Als je meer wil weten wat je wil verwezenlijken vanuit je hart, of als je meer nood hebt aan focus en organisatie.
 
Indigo chakra ANJA
Anja is ons derde oog chakra en het bevind zich op het voorhoofd. Indigo staat voor diepe concentratie, krachtigheid & waardigheid. Indigo vervoert integriteit & diepe oprechtheid. Reflecteert grote toewijding, rijkdom, staat voor eerlijkheid en onpartijdig.
HYDRO CHROMOTHERAPIE :
Indigo staat voor verantwoordelijkheid, visueel bewustzijn, vertrouwen op onze innerlijke gids en geeft ons een ervaring om deel te zijn vanhet universum.
De endocriene klier die hiermee overeenstemt is de PIJNAPPELKLIER en de HYPOFYSE. De organen die overeenstemmen met deze chakra zijn de hersenen en de oren.
 
THERAPEUTISCH : 
De bijschildklier banen & stimulator, schildklierdepressie, braakmiddel, immuniteit, kalmerend, borstvoeding, depressie, anti-krampen.
VIOLETTE : Meer verbinding met de kosmos, met het grotere geheel terwijl je in je kracht blijft staan.
 
Violette Chakra SAHASRARA
SAHASRARA is onze kroon chakra en vertegenwoordigt ons geweten en innerlijke rijkdom. Het is gelinkt aan onze hormonen dat onder invloed staat von onze hersenfuncties zoals herinnering, concentratie en intellegentie.
HYDRO CHROMOTHERAPIE  :
De violette kleur vertegenwoordigt onze Hypothalamus (dit is een onderdeel van onze hersenen) en reguleert ons autonome zenuwstelsel en endocriene systeem. Het is van cruciaal belang voor ons gedragingen en overleven zoals eten, slapen, vechten, vluchten & paren. 
De gerelateerde schildklier is de HYPOFYSE en de PIJNAPPELKLIER.
 
THERAPEUTISCH :
Verhoogde productie van de witte bloedcellen, geneest depressie, migraine, pijnappelklier, hersenen, zenuwstelsel, slaapwelzijn, koortsverdrijvend, vaatverwijderen, anti-malaria, vermindert lichaamstemperatuur.