IET (Integrated Energy Therapie)

 
 
Wat is IET ? 
 
Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt worden. Je kan onze energiewegen zien als rivierbeddingen die verstopt raken door een beverdam. De dam houdt de stroom niet tegen, maar verminderd de stroom waardoor er een plaatselijke energiestilstand is. Dit soort berperkingen noemen we energieblokkades.
 
Mogelijk oorzaken van energieblokkades zijn : fysieke trauma's, operaties, ziektes, uitputting, ondervoeding, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens, stress, angst, beperkende gedachten en karma. Energieblokkades beperken onze ervaring van het leven en kunnen resulteren aan spontaniteit, energietekort en zelfs ziekte.
 
IET stelt geen diagnose, behandelt noch geneest ziekte. Verder is IET niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. 
 
Het doel van IET is een eenvoudige en zachte manier aan te reiken om de levensstroom in het menselijke lichaam en het menselijke energieveld te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden zijn, op te ruimen. 
 
Ik geef er de voorkeur aan om de eerste keren 3 à 4 keer een IET sessie te volgen. Daarna bepaal je zelf of je nog doorgaat met de sessie of je even wil stoppen.
 
 
IET & kleuren
 
Ik werk heel veel met kleuren en heb hiervan al bij heel veel mensen, waaronder ook mezelf, al heel wat positieve evoluties gezien.
 
Er kan tijdens jouw proces gewerkt worden met een tool. Meestal is dit een pomander die ik jou meegeef waarmee je makkelijk thuis aan de slag kan.
 
Prijs per sessie : € 65,00  (healing inclusief gesprek) - de duurtijd kan variëren van 90 min tot 120 min.