Massages

Massages

Een goede massage kan wonderen doen ......
Er bestaan ook Energetische blokkades dit zijn blokkades van bepaalde energiebanen zoals Chakra's. Deze kunnen via massage of healings behandeld worden zodat lichaam & geest opnieuw één worden. 
 
Een massage zorgt zowel voor lichamelijke als geestelijke ontspanning. Soms wordt er gewerkt op de pijnlijke plaatsen van het lichaam waardoor blokkades opgeheven kunnen worden. Dit noemen we de lichamelijke blokkades.
De meeste massages zijn met vooraf of nadien een gesprek wat ik gevoeld heb of welke blokkades er zijn. Voorzie een tijd van 01h30 à 01h45.
 
Hieronder kan je ons uitgebreid gamma massages terugvinden :
 

Holistische massage komt van het Griekse woord holos wat volkomen betekent. De holistische massage is een volledige lichaamsmassage dat een subtiele energie uitwisseling met zich meebrengt. Deze massage is niet alleen gericht op de ontspanning van de spieren maar ook op geestelijke ontspanning.
Deze massage kan gebruikt worden met de equilibriumflessen of pomanders van Aura-Soma.
€ 60,00 (+/- 75')
 
Hot-Stone massage
Het masseren met hete stenen is al eeuwenoud. Al zolang de mens op aarde is worden stenen gebruikt voor gereedschap en hulpmiddelen. De Grieken en de Romeinen gebruikten in de badhuizen stenen om elkaar mee te masseren, omdat spierpijnen, ongemakken en kwetsuren hierdoor afnamen. Door gebruik van de warme basaltstenen ontspannen de spieren waardoor  er eventuele pijnvermindering is, zich beter kunnen ontspannen, helpt mee om afvalstoffen te verwijderen, gaat het lichaam ontgiften. Een weldaad voor lichaam en geest. Kan gebruikt worden in combinatie met Aura-Soma. 
€ 60,00 (+/- 75') voor het lichaam
€ 75,00 (+/- 95') lichaam en gelaat
 
Zweedse massage
De Zweedse massage staat ook wel bekend onder de klassieke massage. In deze massagevorm spelen westerse kennis van gezondheidszorg en oosterse filosofie een belangrijke rol. De Zweedse massage is waarschijnlijk één van de meeste gebruikte massage vormen. Bij deze massage gaan de knedingen diep waardoor de spieren ontspannen. Helpt bij fysieke klachten en brengt tegelijkertijd ontspanning met zich mee. Ook hier worden afvalstoffen afgevoerd en kan de bloedsomloop gestimuleerd worden.  Kan ook in combinatie met Aura-Soma.
€ 60,00(+/- 75 min)
 
 
Lava Shell massage
De massage gebeurt met zachte schelpen die warm zijn (in de winter) of eventueel ook koud kunnen ge-
bruikt worden (in de zomer). Door middel van zachte strijkbewegingen en de warmte worden blokkades, zowel lichamelijk als energetisch opgeheven. 
De Lava schelpen kunnen ook gebruikt worden in de gelaatsverzorging. Een aanrader ...
€ 60,00 (+/- 75') voor het lichaam
€ 75,00 (+/- 95') voor lichaam en gelaat

 

Kruidenstempel massage
Deze masage zijn met warm gemaakte stempels. Er wordt gewerkt op de energiebanen. Door de warmte ontspannen de spieren en kan men een algemeen gevoel van welbehagen waarnemen. Deze massage is zeer 
relaxerend. De geur van de kruiden komt hier op een aangename manier naar boven. 
€ 60,00 (+/- 75')
 
 
 
Cupping Massage
 
Dit is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude chinese cupping theorie. Het is een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci vacuüm cups, door in het midden van de cups te knijpen wordt er een zuigende werking gecreeërd.
Deze nieuwe behandeling heeft een geweldig ontspannende en helende werking. De cups en de massage zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met de zweedse massage.
DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN
Deze massage kan worden toegepast op het ganse lichaam of op verschillende onderdelen :
Cuppingmassage van het volledige lichaam (benen, armen, rug & buik)     € 60,00  - (+/- 75 ')
Cuppingmassage van het volledige lichaam inclusief gelaat) € 75,00 (95')
 
cupping massage van de rug & nek  (vrijmaken van blokkades) - € 30 ('30 minuten) 
5 beurten + 1 gratis of € 175,00
Cupping massage van de benen - (Kus je cellulite vaarwel) - € 45,00 (45 à 50 minuten)
5 beurten + 1 gratis of € 225,00 + gratis voedingsadvies kan in combinatie met Fit & Zen coach
Cupping massage van het gelaat - verwijder je dubbele kin en motiveer je gelaatsspieren - € 20 (15 à 20 min)
Kan eventueel in combinatie met een gelaatsverzorging.
5 beurten + 1 gratis € 100,00
Cupping massge van de armen - Maak je boven- & onderarmen steviger - € 25 (25 à 30 minuten)
5 beurten + 1 gratis of € 125,00
Cupping massage van de buik - verwijderen van overtollig vet en verberen van de darmtransit - € 20,00 (20 à 25 min)
5 beurten + 1 gratis of € 100,00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chacra balance Massage
De Chacra's worden gemasseerd met de chacra equilibrium flessen van Aura-Soma. Dit is een speciale massagetechniek die een diepe indruk nalaat. Deze massage werkt vooral op energetische banen. Door te masseren met kleuren kan je evolueren naar  een andere vorm van bewust-zijn waardoor je op een andere manier gaat denken.
(zie ook meer info bij Energetisch consulent)
€ 60,00 (+/- 75') - zie pagina Chacra Balance massage voor meer info
 
 
Japanse  Hoofd-, nek-, & gelaatsmassage 
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een oppervlakkige techniek. Deze massage werkt op spieren en maakt ook blokkades los. Niet enkel het gelaat wordt gemasseerd, we starten met de rug, schouders, nek en gaan zo over naar gelaat en hoofdhuid waardoor je in een diepe fase van ont-spanning alles en iedereen even vergeet.
 
€ 45,00 (+/- 45')
 
 
 
 
 

Stoelmassage
Tijdens de stoelmassage worden het hoofd, de nek, schouders, armen en handen gemasseerd terwijl de ontvanger op een ergonomische stoel zit. Gedurende de massage houdt de ontvanger zijn kleding aan waardoor er op een beperkte manier van masseren heel wat weldadige effecten kunnen losgemaakt worden. De basistechnieken die hiervoor gebruikt worden, zijn gebaseerd op drukpuntmassage waarbij er een vermindering is van stress, een betere doorbloeding is en een verbetering is van het immuunsysteem. Dit gebeurt door op bepaalde energiepunten druk uit te oefenen met de vingers, handen, armen en ellebogen.
€ 20,00 (+/- 20')
 
 
DUO MASSAGE

                                                                   

Een uniek, weldadig, ontspannend & relaxerend moment voor jullie beiden. Bij deze massage worden jullie samen gemasseerd gedurende 75 minuten. Jullie worden in dezelfde ruimte gemasseerd en wij  bezorgen jullie een gevoel van welbehagen. Je kan een keuze maken uit bovenvermelde massages of laat de keuze aan ons en laat je verrassen.
 
                                        Prijs voor 2 personen, duurtijd : +/  70 min. € 120,00 (massage van het lichaam

                                            Prijs voor 2 personen, inclusief gelaatsmassage : € 145,00 (+/- 90')

 

De duo-massage leent zich ook uitstekend als cadeau idee! Bijvoorbeeld voor een bruidspaar of echtpaar dat alles al heeft. Misschien voor dat vriendenstel, die een speciale betekenis heeft voor jullie. Als verrassing voor jou en je Valentijn, kerstcadeau, ect. 
U kunt tevens vooraf met ons speciale afspraken maken, zoals het serveren van champagne, en/of een verse fruitsalade, luxe hapjes of een heerlijke cocktail. Heeft u een ander leuk idee, laat het ons weten en wij zorgen ervoor.
Graag verwelkomen wij u!

 

 

Je kan uiteraard altijd terecht voor een "exclusieve" cadeaubon