Aura-Soma consult & kleurencoaching
 
Hoe werkt een consultatie ?
Wanneer je plaatsneemt voor de kast met Equilibriumflesjes is het de bedoeling dat je er 4 uitkiest. Kleuren die jou het meeste aanspreken of intuïtief. Daarna bespreken we jouw keuze flesjes zeer uitvoerig, we bekijken de kleuren & we zien ook wat de betekenis is voor jou persoonlijk.
Een Aura-Soma consult is persoonlijk, kan ook voor jou en je parnter - wat hebben jullie elkaar te bieden ? - en is uiteraard ook zeer geschikt voor kinderen.

 

Persoonlijke consultatie 
Jijzelf kiest 4 flesjes. De kleurkeuze van deze flesjes geeft een dieper inzicht in jouw gaven, talenten & kracht.  Ze laten ook jouw blokkades zien, stress, angst, burn-out, laag zelfbeeld,....  maar ook hoe je aan jezelf kan werken en bewust leren omgaan met jouw emotie's, gevoelens en keuze mogelijkheden. Ze brengen je naar een ander bewustzijns niveau zodat je op een mindfull manier kan evolueren in het leven. 
De prijs voor een consultatie is € 60,00. (90 min).
Consultatie inclusief Equilibriumfles 50 ml waarmee je kan werken € 95,00
Prijs van een equilibriumflesje is : € 33,50
Prijs van een pomander is € 27,00

                                                 

 

Wat is een pomander ?
 
De pomanders zijn gekleurde flesjes die in het elektromagnetische of bio-energetische veld werken dat het fysieke lichaam omringt. Pomanders beschermen, zuiveren, zijn verfrissend en versterken het energie-veld.
 
De pomanders bevatten energieën van kleur, kruiden, kristallen en edelstenen. Zij zijn een combinatie van 49 kruiden extracten en essentiële oliën.
 
Elke pomander benadrukt de behoefte van een bepaald deel van het lichaam. Het brengt de energiekwaliteiten voort afhankelijk van de kleur; Zodra we bij het gebruik de positieve boodschappen van die kleur kunnen ervaren.