Aura-Soma & Kleurencoaching
 

Kleuren zijn in ons leven zeer belangrijk, belangrijker dan we misschien op dit moment beseffen. Kleur is leven, kleuren zijn de kinderen van het licht en het licht is de moeder van alle kleuren. Kleuren zijn stralingskrachten - energieën - die bewust of onbewust op ons inwerken. Werken met kleuren heeft een groot effect op ons bewustzijn, uitstraling & lichaam.
 
Wat is Aura-Soma ?
 
Aura-soma is een unieke vorm van kleurentherapie en is ontstaan door Vicky Wall (20.08.1918 - 04.01.1991). Zij "herontdekte" de kracht van kleuren door de "Balans-olieën" te maken. En deze op een unieke manier in Equilibriumflesjes voor te stellen aan het grote publiek. Deze flesjes bevatten kristalheldere olieën, plantenextracten en essences die een ongekende genezende en vitaliserende invloed uitoefenen op de menselijke aura. Aura-Soma is een zachte, spirituele, holistische vorm van zelfgenezing voor lichaam, geest en ziel. Het is dan ook een van de meest effectieve en krachtige vormen van kleurentherapie.
 
JE BENT DE KLEUREN DIE JE KIEST
Hoe werkt Aura-Soma ?
Na jouw consult is het de bedoeling dat je met één van de 4 flesjes aan de slag gaat. Een Equilibriumflesje bevat water op olie, versterkt met kruidenextracten, kristalenergie en essentiële olie die op het lichaam mogen aangebracht worden en/of in het bad toegevoegd worden. Het flesje dient geschud te worden alvorens te gebruiken en is ook voor persoonlijk gebruik. Jouw persoonlijk flesje zal, door de energieën van kleuren en de inhoud jouw bewustzijn vergroten waardoor je zaken op een andere manier zal bekijken. Het zal je helpen om door de moeilijke processen van het leven door te gaan.
 
Wat is een Equilibrium ?
  • Het bovenste olie-deel bevat een natuurlijke kleuring door planten, essentiële oliën en kristal-energieën in neutrale olie.
  • Het onderste water-deel bevat een natuurlijke kleuring door planten, kruiden extracten en kristal-energieën. In het onderste deel van de fles bevinden zich ook de energieën om de lichamen te stabiliseren.
Wat er in zit is een wonder. De combinatie met de intentie biedt de mogelijkheid voor symphatetische resonantie. Het is de sleutel die past in ons energiesysteem.
Elke fles is een bron van licht en wanneer dit licht in een energiesysteem wordt gebracht, beïnvloedt dit het innerlijke bewustzijn.
 
Na een consultatie hebben we soms zin om meer te werken aan onszelf en kan ik jou hierin begeleiden door middel van massage, chacra balance massage of IET (healing). Hierdoor kunnen er blokkades die er geruime tijd zitten worden getransformeerd.
Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen.