Colauring biedt zijn diensten ook aan bedrijven aan. Zo zijn er onze stoelmassages, shiatsu stoelmassages & lichaamsmassages die wij voor u verzorgen tijdens de kantooruren, op bedrijfsfeesten of tijdens evenementen. 

 

Stoelmassage is eenvoudig en efficiënt inzetbaar.
De stoelmassage is eenvoudig te realiseren binnen elk bedrijf. Het verlicht niet alleen de klachten van uw medewerkers ook het gemak voor uw bedrijf en de aandacht van uw specifieke wensen.
 
Professionele aanpak
 
Colauring heeft al een aantal jaren ervaring in massages en massagetechnieken. 
Wij zorgen graag voor onder andere :
- introductie en demonstratie bij de leidinggevenden
- informatievoorziening over de massage naar uw werknemers
 
Stoelmassages zijn zeer multifunctioneel op een event of bedrijfsfeest :
 
Stoelmassages op een evenement of bedrijfsfeest zijn altijd een topper. Er is altijd interesse & bovendien ben je na de massage ontspannen en heb je een goed humeur.
 
Zij kunnen dienen als :
 
  • ontspanning
  • publiekstrekker
  • rustgevende activiteit op een bedrijfsevent of bedrijfsfeest
  • onverwachts moment tijdens een meeting
  • werkt anti-stress
 

 

Lichaamsmassage op het werk, zeer efficiënt & doeltreffend.
De bedrijfsmassages die Colauring aanbiedt werken effectief en ondersteunend om bijvoorbeeld langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Ziekteverzuim kost onze maatschappij heel veel geld, ook voor u als bedrijf. 
We leven in een zeer drukke maatschappij waarbij er een hoge werkdruk komt te liggen bij uw werknemer. Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten met kort of langdurige ziekte als gevolg. 
 

Wetenschappelijk bewezen : MASSAGE MAAKT JE GEZONDER !

Onderga je regelmatig een massage, dan weet je hoe ontspannend dit kan werken. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet nog veel meer dan je alleen maar goed laten voelen. Wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychisch als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.
 

GEZOND DOOR MASSAGE :

Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen. Resultaten van wetenschappelijke onderzoeken zijn heel duidelijk : massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend onze offerte aan :

 

Contacteer ons